'Wappies stop!' Bekende vechter klaar met complot verspreiders Nieuws
Nieuws

'Wappies stop!' Bekende vechter klaar met complot verspreiders

'Wappies stop!' Bekende vechter klaar met complot verspreiders

Dan Ige de bekende UFC-vechter is helemaal klaar met mensen die allerlei geruchten verspreidden omtrent de dood van vecht talent de 18 jarige Victoria Lee.

De 18 jarige Lee die op 26 december vorig jaar overleed is sindsdien onderwerp van geruchten. De familie wilde niets loslaten over de doodsoorzaak. Dat deed allerlei complot theoretici die ook wel worden aangeduid als Wappies losgaan op social media. Victoria's oudere zuster en topvechter bij ONE Championship Angela, klom afgelopen weekend al in de pen met het verzoek met rust gelaten te worden.

Laat ons met rust

Dan Ige scoorde afgelopen weekend een knock-out tijdens UFC Vegas 67 en daarna wilde hij het hebben over Victoria Lee. De Hawaïaan is een familievriend en was duidelijk getroffen door de dood van de tiener die een week geleden werd aangekondigd.

Hij denkt dat de pijn die de familie doormaakt, wordt vertroebeld door de complot theoretici die de dood van Lee proberen te gebruiken om hun anti-vaccinatieagenda door te drukken. De 31-jarige had een boodschap voor deze mensen.

,,Ik bid gewoon dat mensen (de familie Lee) respect geven, want op sociale media wil iedereen de samenzwering bedenken (dat) het vaccin was", zegt Ige. ,,Maar wie ook maar met deze samenzweringen komt, geef ze wat respect en laat ze met rust."

De UFC bracht zondag een eerbetoon aan Victoria Lee met posts op sociale media. Het was een zeldzame blijk van solidariteit van een organisatie die normaal gesproken ONE Championship, waar de tiener drie keer vocht, als een rivaal zou beschouwen.

--
0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news