Steekpartij overleven! Nieuwe vechtsport of stopt het hier? Nieuws
Nieuws

Steekpartij overleven! Nieuwe vechtsport of stopt het hier?

Steekpartij overleven! Nieuwe vechtsport of stopt het hier?

Chris Nowinski voormalig WWE-ster die een neurowetenschapper is geworden vraagt zich af welke extreme vechtsport en nu zal worden ontwikkeld. De Amerikaan doet zijn uitspraak na het kijken naar Power Slap.

Er is veel kritiek over de Power Slap League-serie van UFC baas Dana White. Afgezien van de controverse rond UFC-president die geen repercussies onder ogen ziet, althans in het openbaar, voor het slaan van zijn vrouw op oudejaarsavond in Mexico, hebben velen de veiligheid en legitimiteit van slap fights als sport in twijfel getrokken.

De Amerikaanse neurowetenschapper vraagt zich af of een Power Slap League-deelnemer ooit nog dezelfde zal zijn na een vernietigend KO-verlies. Degenen die naar het debuut van Power Slap League op TBS Network keken, waren getuige van een enge KO toen Chris Kennedy een brute wangklap opving en naar de grond zakte.

Dit wijst op hersenletsel

"Dit is zo zielig. Let op de houding dit wijst de eerste reactie bij hersenletsel”, schreef Nowinski. "Hij zal misschien nooit meer dezelfde zijn. Dana White en TBS Network zouden zich moeten schamen. Pure uitbuiting. Wat volgt hierna als extreme sport, wie overleeft een steekpartij?”

Hoewel dit soort kritiek nadat iemand is uitgeschakeld niet ongebruikelijk zijn in de wereld van boksen of MMA, is het niet jezelf mogen verdedigen als deelnemer aan Power slap wat veel kritiek heeft opgeleverd. Incasseren en niet zeuren lijkt hier het motto.

--
0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news