Social media ster Salt Papi slaat Josh Brueckner van zijn sokken | video Nieuws
Nieuws

Social media ster Salt Papi slaat Josh Brueckner van zijn sokken | video

Social media ster Salt Papi slaat Josh Brueckner van zijn sokken | video

Salt Papi de populaire social media influencer scoorde gisteravod opnieuw een indrukwekkende knock-out overwinning. Op het KSI vs. FaZe Temperrr Misfits Boxing-evenement in Londen, sloeg hij YouTube-ster Josh Brueckner met een linkersoot van zijn sokken die hem in de tweede ronde.

Salt Papi zag eruit als de superieure bokser in de eerste ronde toen hij de grotere Brueckner te slim af was en de betere stoten landde in de eerste drie minuten. In ronde 2 voerde Salt Papi de druk op en toen Brueckner een verkeerde stap naar voren zette, sloeg Salt Papi hem met een regelrechte stoot onderuit.

Salti Papi is niet te stoppen

Brueckner viel hard op zijn rug en slaagde er alleen in om op handen en knieën te komen voordat de scheidsrechter tussenbeide kwam om het gevecht af te breken.

Dat zijn drie overwinningen in drie professionele bokswedstrijden voor Salt Papi, die afgelopen augustus een knock-out van 29 seconden scoorde tijdens een influencer-boksevenement.

--
0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news