'Rico lever die titel in!' Felle reacties na uitstel gevecht met Plazibat Nieuws
Nieuws

'Rico lever die titel in!' Felle reacties na uitstel gevecht met Plazibat

'Rico lever die titel in!' Felle reacties na uitstel gevecht met Plazibat

Rico Verhoeven moest gisteren afzeggen voor zijn geplande gevecht tegen Antonio Plazibat vanwege een knieblessure. Dit verdeeld de kickboksfans waarvan sommige hun mening niet onder stoelen of banken steken. Waarvan een aantal vinden dat de titel vacant moet worden gesteld door de kampioen.

De Glory kampioen verdedigde voor het laatst zijn titel tegen Jamal Ben Saddik in oktober 2021, wat ruim over de gestelde limiet is die Glory heeft gesteld voor titelverdedigingen. Gisteren vertelde Verhoeven dat na de zomer pas het gevecht met Plazibat plaats zal vinden. Dit wekte flink wat negatieve reacties op.

,,Ik had niet anders verwacht. Hij heeft nu genoeg tijd om weer een nieuwe smoes te verzinnen om niet te hoeven vechten", reageert een fan op Facebook. ,,Gelijk strippen van de titel, dan maar een partij tussen Plazibat vs Jamal. Dat zou het enige logische zijn op dit moment."

Laat Rico recoveren

Als het gevecht tussen Verhoeven en Plazibat in het najaar plaatsvindt zijn er 24 maanden verstreken sinds de laatste verdediging. Toch zijn er fans die Verhoeven steun betuigen; ,,Laat Rico lekker recoveren, een potje Badr of Ben Saddik tegen Plazibat klinkt ook prima"

Er werden gisteren geen mededelingen gedaan op de persconferentie welke andere gevechten er gepland stonden voor Collision 5. Of Glory deze in een ander toernooi gaat laten plaatsvinden is niet bekend.

--

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news