'Rennen!' UFC-kampioen vlucht arena uit na winnen wedstrijd (video) Nieuws
Nieuws

'Rennen!' UFC-kampioen vlucht arena uit na winnen wedstrijd (video)

'Rennen!' UFC-kampioen vlucht arena uit na winnen wedstrijd (video)

Brandon Moreno versloeg Deiveson Figueiredo om de UFC vlieggewicht titel terug te winnen vandaag. Echter moest hij rennen doordat boze fans hem bekogelden.

Na vier gevechten en een historische rivaliteit lacht Brandon Moreno het laatst. Moreno versloeg Figueiredo via TKO aan het einde van de derde ronde om de UFC onbetwiste vlieggewicht titel terug te winnen.

Maar de UFC 283 headliner in Rio de Janeiro kreeg nog een staartje toen Moreno moest rennen om allerlei vliegende voorwerpen te ontwijken. Moreno deed mee aan de wedstrijd als interim-kampioen, maar versloeg de thuisvechter via dokterstop. Het oog van Figueiredo zat dicht waardoor deze niet verder kon.

UFC-kampioen moet rennen voor het publiek

Fans in de Jeunesse Arena gooiden van alles naar naar Moreno, terwijl de beveiliging de Mexicaan na de overwinning backstage begeleidde. Met de overwinning is Moreno voor de tweede keer de onbetwiste kampioen vlieggewicht. Moreno verbeterde zijn record naar 7-1-2 in zijn laatste 10 wedstrijden.

Figueiredo, die in vier opeenvolgende gevechten tegenover Moreno stond, is nu 1-2 in zijn laatste drie Octagon optredens. Na afloop kondigde de Braziliaan aan dat hij doorstroomt naar de bantamgewicht divisie.

--
0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news