'Oeps ze vallen er bijna uit!' Boksster Ebanie Bridges houdt het spannend Nieuws
Nieuws

'Oeps ze vallen er bijna uit!' Boksster Ebanie Bridges houdt het spannend

'Oeps ze vallen er bijna uit!' Boksster Ebanie Bridges houdt het spannend

Ebanie Bridges verbaast haar fans keer op keer met haar gedurfde fotoshoots en selfies. De nieuwste Instagram-post van de IBF-kampioen bantamgewicht is daarop geen uitzondering.

Bokskampioen Ebanie Bridges heeft haar oude trucjes weer opgepakt met weer een gedurfde Instagram-post. De IBF-kampioen bantamgewicht herstelt nog steeds van de gebroken hand die ze opliep toen ze Shannon O'Connell domineerde om haar titel in december te behouden.

Haar blessure heeft haar echter zeker niet van de ring afgeremd, aangezien ze haar duizenden fans regelmatig plaagt met ordinaire fotoshoots. Ook deze keer trekt de OnlyFans ster de aandacht door te teasen op het platform een kookshow te willen beginnen.

Ebanie Bridges een meedogenloze vechter in de ring

Bridges is de afgelopen jaren een van de meest populaire damesboksers in de sport geworden. Mede door haar vlijmscherpe humor, gewaagde ingenieuze wegingen en, misschien wel het belangrijkste, haar meedogenloze vechtstijl in de ring.

--
0 claps
0 visitors

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news