'Moord, racisme!' UFC-vechter speelt stommetje na heftige social media post Nieuws
Nieuws

'Moord, racisme!' UFC-vechter speelt stommetje na heftige social media post

'Moord, racisme!' UFC-vechter speelt stommetje na heftige social media post

Sergei Pavlovich UFC-zwaargewicht verontschuldigt zich voor het per ongeluk delen van een controversiële meme op social media.

De 30-jarige Rus kreeg kritiek op sociale media omdat hij een sindsdien verwijderde meme over zichzelf plaatste die door velen als racistisch beledigend werd beschouwd. De meme bevatte racistische beledigingen, de grootte van zijn geslachtsdelen. En verklaarde ook dat de vechter een moordenaar van zwarte mensen was.

“Door de taalbarrière begreep ik de ernst niet van de dingen die over mij geschreven werden. Per ongeluk geplaatst en abonneer je niet op de dingen die over mij worden gezegd. De meme is niet door mij gemaakt. Vrede voor iedereen", schrijft Pavlovich.

Volgens Pavlovich is de meme blijkbaar niet door hem gemaakt en probeert hij afstand te nemen van de onbedoelde plaatsing. Pavlovich boekte een knock-out overwinning op Tai Tuivasa in december vorig jaar.

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news