Moord op broer! Bekende ONE FC vechter opgepakt Nieuws
Nieuws

Moord op broer! Bekende ONE FC vechter opgepakt

Moord op broer! Bekende ONE FC vechter opgepakt

Elipitua Siregar de bekende ONE Championship vechter is vandaag opgepakt voor moord op zijn eigen broer. Siregar werd in de cel gezet in Noord-Tapanuli, Noord-Sumatra.

De moord vond plaats op 15 oktober 2022 in Sigubo, Silali Toruan Village, Muara District, North Tapanuli Regency, om precies te zijn voor het huis van Elipitua's ouders. De arrestatie is bevestigd door de lokale politie. De vechter is nu pas opgepakt na uitgebreid onderzoek en een bekentenis.

"Het is waar, de betrokken persoon is een bekende MMA-atleet", zei het hoofd public relations van de politie van North Tapanuli, Walpon Barimbing. De twee broers kregen ruzie en de oudere broer van Elipitua duwde hem van een stoel zodat hij op de grond viel.

Elipitua bleef maar slaan met het stuk hout

Elipitua vocht terug. Walpon zei dat de verdachte spontaan het hoofd van het slachtoffer sloeg met een stuk hout dat op de locatie lag. "Niet alleen dat, de verdachte sloeg ook het slachtoffer dat al hulpeloos was terwijl deze op de grond lag", vervolgde Walpon (gaat verder onder video).

Elipitua is een voormalig Judoka die begin 2018 besloot over te stappen naar MMA. Elipitua vocht voor het laatst bij ONE Op 20 mei 2022. Daar hij de Filippijnse veteraan Robin Catalan op ONE: 157 in het Singapore Indoor Stadium.

--
0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news