Kickboksers op weg naar de top! 'Je moet er wel wat voor doen' Nieuws
Nieuws

Kickboksers op weg naar de top! 'Je moet er wel wat voor doen'

Kickboksers op weg naar de top! 'Je moet er wel wat voor doen'

Perry Reichling en Max Weekers zijn misschien nog niet bekend bij het grote publiek, maar dat gaan de twee kickboksers veranderen.

Er loopt veel talent rond in de Nederlandse kickbokswereld, twee daarvan zijn Reichling en Weekers die getraind worden door Roger Alken en zijn team. Een hardcore aanpak maar dat moet ook wel als je naar de top wilt. Recentelijk kwam een korte docu uit over wat de kickboksers zoal door moeten maken in hun weg naar de top (lees verder onder video).

Old School met een familie gevoel zo kan je de sportschool van Alken beschrijven. Er trainen een aantal talenten waaronder Reichling en Weekers. Beiden vechten in de top van het lokale circuit en stonden al op grotere podia.

Rico Verhoeven

De docu geeft een inkijk dat voordat je het niveau van Glory kampioen Rico Verhoeven of een Badr Hari al vroeg moet beginnen. Als trainer is Alken reëel naar zijn vechters, het gaat soms verder dan de laatste ronde maar je moet er doorheen.

De docu is gemaakt door Luka Balendonck en Sterre Metselaars.

--
0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news