Honden mishandelaar keihard aangepakt door Jiu-Jitsu expert (video) Nieuws
Nieuws

Honden mishandelaar keihard aangepakt door Jiu-Jitsu expert (video)

Honden mishandelaar keihard aangepakt door Jiu-Jitsu expert (video)

Een honden mishandelaar had het flink benauwd toen hij werd aangepakt na het slaan van het doodsbange dier. Een Jiu-Jitsu en MMA-vechter zag het tafereel en greep genadeloos in.

Jiu-jitsu werkt absoluut goed tegen eikels. Want iedereen die vanuit het niets een man en zijn vrouw aanvalt en zijn hond slaat, is volgens elke rationele maatstaf beslist een klootzak. Dan Davison is een BJJ zwarte bander en MMA-vechter die traint in een van de beste MMA-scholen ter wereld, American Top Team kan daarover meepraten.

Aanpakken die klootzak

Hij liep vredig met zijn vrouw over straat toen een dakloze het paar probeerde aan te vallen. De zwarte band gebruikte zijn grappling vaardigheden om hem te neutraliseren in afwachting van de komst van de politie.

,,Ik heb zojuist een dakloze twee keer totaal bewusteloos gewurgd," schreef de vechter. ,,Dit is belachelijk. Hij ging achter mijn vrouw aan toen zijn hond bang was en ging naar haar toe. Ik moest zijn hond redden die hij aan het slaan was."

--
0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news