'Hij wilde mij doden!' UFC-ster McGregor weer onderwerp politieonderzoek Nieuws
Nieuws

'Hij wilde mij doden!' UFC-ster McGregor weer onderwerp politieonderzoek

'Hij wilde mij doden!' UFC-ster McGregor weer onderwerp politieonderzoek

Conor McGregor voormalig UFC-kampioen in twee gewichtklassen, is onderdeel van een politie onderzoek wegens vermeende aanval op een vrouw op zijn jacht in juli 2022 in Ibiza, Spanje.

De 34-jarige Ierse UFC-ster McGregor wordt onderzocht vanwege het incident volgens de Spaanse nieuwszender Mallorca Daily Bulletin. Volgens het bericht waren de vrouwen, die zeiden dat ze McGregor kenden omdat ze opgroeiden in dezelfde buurt in Dublin, Ierland, op zijn jacht na zijn verjaardagsfeestje in Ocean Beach Club op Ibiza op 16 juli.

Ze feestten samen in het VIP-gedeelte van de Ocean Beach Club voordat hij haar samen met anderen op zijn jacht uitnodigde. Op een gegeven moment begon McGregor naar verluidt de vrouw haar uiterlijk te beledigen voordat hij haar schopte, sloeg en vertelde dat hij haar zou verdrinken. Het vermeende slachtoffer sprong van het jacht en werd door een boot van het Rode Kruis uit het water gehaald en naar de wal gebracht.

Conor McGregor wilde mij vermoorden

"Zijn gehele gedrag veranderde op dat moment", zei haar verklaring tegen de Garda, de Ierse politie, volgens het rapport. "Het was alsof hij bezeten was. Ik wist dat ik van de boot moest stappen omdat ik dacht dat hij me ging vermoorden. … We hebben gemeenschappelijke vrienden en ik heb hem talloze keren ontmoet. Ik kan niet geloven wat hij me heeft aangedaan. Hij is een crimineel. Ik denk dat hij me zou hebben vermoord als ik niet van het jacht was gestapt.”

In een rapport van het Spaanse Ultima Hora gaf het vermeende slachtoffer aanvankelijk aan dat de McGregor haar had aangevallen, maar weigerde hem te identificeren bij ondervraging door de Spaanse Guardia Civil-politie en zei dat ze gewoon terug wilde naar Ierland. Een paar dagen later diende ze een aanklacht in bij de autoriteiten in Ierland toen ze thuiskwam.

--
0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news