Gevecht Verhoeven tegen Plazibat pas in najaar 2023 Nieuws
Nieuws

Gevecht Verhoeven tegen Plazibat pas in najaar 2023

Gevecht Verhoeven tegen Plazibat pas in najaar 2023

Rico Verhoeven zal zijn Glory zwaargewicht titel verdedigen na de zomer tegen Antonio Plazibat. Vandaag werd bekend dat Verhoeven af moest zeggen voor het geplande gevecht in maart.

De schok was groot onder de kickboks fans vandaag toen bleek dat het lang verwachte gevecht tussen Verhoeven en Plazibat uitgesteld wordt. De Glory kampioen blesseerde zich gisteren tijdens de training aan zijn knie.

Gevecht Verhoeven tegen Plazibat na de zomer

Verhoeven wil echter niet in details vertellen wat er uit de onderzoeken naar zijn knie zijn gekomen en houd dat liever voor zichzelf. Het gevecht wat op Collision 5 plaats zou vinden in maart is dus komen te vervallen en ee nieuwe datum is er niet.

Verhoeven zelf zegt dat het pas na de zomer te gebeuren staat. ,,Datum is nader te bepalen, een ding dat zeker is, is dat het na de zomer wordt", zegt Verhoeven. Of dat ook inhoudt dat Collision 5 als event als geheel wel eerder wordt gehouden is niet duidelijk.

--

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news