'Ga je wassen man!' McGregor pakt UFC-vechter aan (video) Nieuws
Nieuws

'Ga je wassen man!' McGregor pakt UFC-vechter aan (video)

'Ga je wassen man!' McGregor pakt UFC-vechter aan (video)

Conor McGregor heeft Kelvin Gastelum onder vuur genomen over diens afzeggen voor zijn gevecht op UFC Vegas 67. McGregor zegt dat het nogal schort aan persoonlijke hygiene bij Gastelum.

UFC Vegas 67 vindt deze zaterdagavond 14 januari plaats in de UFC Apex-faciliteit in Enterprise, Nevada. Gastelum (16-8 MMA) zou aankomend weekend vechten tegen Nassourdine Imavov. Dat veranderde allemaal toen Gastelum gedwongen werd uit de strijd te stappen vanwege een gruwelijk ogende verwonding aan zijn mond.

De 31-jarige ging naar ‘Twitter’ en deelde zijn teleurstelling met het volgende bericht: "Ik ben op zijn zachtst gezegd enorm teleurgesteld. Dit was niet hoe ik 2023 wilde beginnen", schreef Gastelum. ,,Ik werkte keihard en vocht door veel tegenspoed en was klaar om dit weekend een geweldige show neer te zetten. Mijn excuses aan Imavov, evenals aan de UFC en alle fans.”

Ga je wassen

Gastelum plaatste ook een korte video waarin te zien is hoe de vechter hechtingen in zijn mond krijgt. McGregor zegt echter dat Gastelum een stafylokokbesmetting heeft en de situatie zeer serieus moet nemen. “Dat is een volledige stafylokokbesmetting over zijn hele gezicht. Een vol verdomd gat omg en het is zijn tweede keer dat hij op deze manier probeert deel te nemen aan een wedstrijd. "

,,WTF! maak je matten schoon. was jezelf. ga godverdomme naar de dokter! Scruffy.” Dit is niet de eerste keer dat de Ier Gastelum ervan beschuldigt een stafylokokbesmetting te hebben. Het was tijdens UFC 234 in februari 2019 dat McGregor tweette: ,,Er kruipen wormen over zijn huid! Het was absoluut belachelijk om zelfs maar te overwegen om hem te laten vechten. Laat staan dat we nu door de arena lopen en onze fans de hand schudden."

--
0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news