'Badr heeft mij niets gezegd!' Coach over speculaties kickbokslegende Nieuws
Nieuws

'Badr heeft mij niets gezegd!' Coach over speculaties kickbokslegende

'Badr heeft mij niets gezegd!' Coach over speculaties kickbokslegende

Badr Hari is een aantal keren gespot op zijn oude sportschool Mike's Gym. Sindsdien zijn er speculaties dat de topkickbokser weg zou zijn bij SB Gym van zijn coach Said El Badaoui. Deze zegt door Badr zelf niet te zijn ingelicht dat hij daadwerkelijk weg zou zijn gegaan.

In de Vechtersbazen Podcast reageert El Badaoui vandaag op de vraag wat de status is tussen Badr en de coach. Dennis Kornman van Vechtersbazen vroeg aan de topcoach wat er aan de hand is. ,,Ik moet je heel eerlijk zeggen. Ik heb die berichten een paar keer ontvangen Maar ik ben niet op de hoogte. Ook Badr heeft mij niets medegedeeld", zegt El Badaoui.

,,Het blijven speculaties zolang hij mij nog niets heeft gezegd. Ik heb van hem niets vernomen." Badr had na zijn wedstrijd tegen Alistair Overeem aangekondigd te stoppen met vechten. ,,In principe heeft hij aangekondigd te zullen stoppen. Hij kan gaan en staan waar hij wil", aldus Badaoui.

Voor meer bekijk bovenstaand de Vechtersbazen Podcast.

--

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news