Agent gebruikt Jiu-Jitsu tegen inbreker! Dodelijk geweld voorkomen (video) Nieuws
Nieuws

Agent gebruikt Jiu-Jitsu tegen inbreker! Dodelijk geweld voorkomen (video)

Agent gebruikt Jiu-Jitsu tegen inbreker! Dodelijk geweld voorkomen (video)

Agent Christian Marshall bevond zich op de grond met een inbraakverdachte die TWEEMAAL probeerde zijn vuurwapen af te pakken.

Echter is Marshall een Jiu-Jitsu beoefenaar die traint bij Gracie Barra in North Carolina, USA. Door het inzetten van Jiu-Jitsu kon hij escalatie tot dodelijk geweld voorkomen. De agent haalde afgelopen weekend het nieuws en verteld over hoe hij de man overmeesterde.

Kon geen kant op

"Ik bedoel, ik had een incident waarbij iemand mijn pistool probeerde af te pakken en de technieken die ik gebruikte waren waarschijnlijk de eerste 3 of 4 technieken die we leren. Zoals de meest elementaire technieken."

Dit voorkwam wel dat er kwaad geschiedde en de inbreker er niet in slaagde om het wapen af te pakken. In ons land werd er in het verleden ook aan sporten als Jiu-Jitsu gedaan door diverse justitie onderdelen. Echter is daar geen budget voor en stopt het na de politie academie.

--
0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news