🎥 'Stop of ik schiet!' UFC-ster Strickland richt pistool op vrouwenmepper News
News

🎥 'Stop of ik schiet!' UFC-ster Strickland richt pistool op vrouwenmepper

🎥 'Stop of ik schiet!' UFC-ster Strickland richt pistool op vrouwenmepper

Sean Strickland UFC middengewicht kampioen heeft vandaag video's gepost van een confrontatie buiten zijn huis in Las Vegas met een man die hij beschuldigt van huiselijk geweld.

<--->

In de video's is te zien hoe Strickland een wapen lijkt te richten op de man, wiens gezicht is geblurred. Een andere video toont hoe hij en een andere ongeïdentificeerde man dezelfde persoon achtervolgen, omverduwen en hem schijnbaar onder schot houden terwijl er lichten flitsen op de achtergrond.

Volgens Strickland was de man "dronken en sloeg hij een meisje, een beveiligingsmedewerker zag het, hij sprong in zijn auto en reed weg". Strickland vervolgde: "De beveiliging volgde hem, reed tegen een stoeprand, vernielde zijn band, reed een tijdje op de velg, stapte uit en probeerde zich te verstoppen bij mijn huis. Ik dacht in eerste instantie dat hij mijn auto aan het stelen was... Hij is gearresteerd."

Strickland dropt heftige confrontatie video

De politie van Las Vegas heeft nog niet gereageerd op een verzoek om commentaar, en een verzoek om een politierapport over het incident is in behandeling. De UFC heeft ook nog niet gereageerd op een verzoek om commentaar.

Strickland, die bekend staat om zijn confrontaties zowel in het openbaar als privé, deelt vaak zijn ervaringen op sociale media. Kort voordat hij zijn kant van de confrontatie met de man postte, had hij een online aanvaring met UFC weltergewicht ster Ian Machado Garry over zijn posts over Garry's vrouw.

Strickland staat gepland om zijn middengewicht titel te verdedigen in januari tegen Dricus Du Plessis, als hoofdevenement van UFC 297 op 20 januari in Toronto.

--
0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news