Op doping gepakte kickbokser maakt comeback bij Glory 90 event van 23 december News
News

Op doping gepakte kickbokser maakt comeback bij Glory 90 event van 23 december

Op doping gepakte kickbokser maakt comeback bij Glory 90 event van 23 december

Cihad Kepenek, de Turkse kickbokser, maakt zijn langverwachte terugkeer in de ring tijdens GLORY 90 op 23 december. Deze comeback markeert het einde van een turbulente periode voor Kepenek, die in 2022 met terugwerkende kracht voor 12 maanden werd geschorst wegens het gebruik van een verboden middel.

<--->

De schorsing van Kepenek volgde na een positieve dopingtest, wat een aanzienlijke impact had op zijn carrière. Als gevolg van de schorsing werd zijn gevecht tegen Nordine Mahieddine tijdens Glory 81 uitgeroepen tot een 'no contest'. Deze periode van afwezigheid heeft ongetwijfeld invloed gehad op Kepenek's positie en reputatie in de kickbokswereld.

Een nieuwe start: Kepenek vs. Blawdziewicz bij GLORY 90

Nu de schorsing is opgeheven, staat Kepenek klaar om de ring te betreden tegen de Pool Michał Blawdziewicz bij GLORY 90. Dit gevecht biedt Kepenek de kans om zijn vaardigheden opnieuw te bewijzen en te laten zien dat hij nog steeds een geduchte tegenstander is in de zwaargewichtklasse.

Na een jaar van afwezigheid en de schaduw van een dopingverleden, zal Kepenek moeten bewijzen dat hij zijn plaats in de top van de kickbokswereld verdient. Het gevecht tegen Blawdziewicz is een cruciale stap in zijn poging om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

De toekomst van Chihad Kepenek in kickboksen

Terwijl Kepenek zich voorbereidt op zijn terugkeer in de ring, zullen fans en critici nauwlettend toekijken hoe hij presteert. Dit gevecht kan een keerpunt zijn in zijn carrière, waarbij een overwinning hem kan helpen zijn eerdere successen te heroveren en een nederlaag verdere vragen kan oproepen over zijn toekomst in de sport.

--
0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news