Glory 90 wie zijn de favorieten! Een vooruitblik op de gevechten van 23 december 2023 News
News

Glory 90 wie zijn de favorieten! Een vooruitblik op de gevechten van 23 december 2023

Glory 90 wie zijn de favorieten! Een vooruitblik op de gevechten van 23 december 2023

Glory 90 belooft op 23 december een spectaculaire avond vol spannende gevechten te worden. Met een mix van ervaren vechters en nieuwkomers, is elk gevecht uniek en onvoorspelbaar.

<--->

Het redactie team van Vechtsport Info blikt alvast vooruit op het event en de partijen tussen de verschillende kickboksers. Wie heeft het voordeel en maakt een kans om te winnen.

Endy Semeleer, de huidige kampioen, staat bekend om zijn technische vaardigheden en snelheid. Zijn tegenstander, Anwar Ouled-Chaib, heeft zich bewezen in de 'House of GLORY' en is een sterke uitdager met een indrukwekkende overwinning op Robin Ciric.

Semeleer heeft de ervaring en de titel, maar Ouled-Chaib's onvoorspelbaarheid en honger naar succes maken dit een spannende match-up. Kansen lijken in het voordeel van Semeleer te liggen.

Nabil Khachab vs. Nikola Filipovic

Nabil Khachab vervangt de geblesseerde Nordine Mahieddine en neemt het op tegen Nikola Filipovic. Khachab, een lokale favoriet, heeft de kans om zich te bewijzen op het grote podium. Filipovic, een sterke tegenstander uit Servië, zal een harde test zijn voor Khachab.

Beiden hebben veel te winnen in deze kwalificatiewedstrijd. Khachab's motivatie en thuisvoordeel kunnen de doorslag geven, maar Filipovic's ervaring mag niet onderschat worden.

Murthel Groenhart vs. Teodor Hristov

Murthel Groenhart viert zijn 100ste professionele gevecht tegen Teodor Hristov, een vechter die indruk maakte met zijn debuutoverwinning in oktober. Groenhart's ervaring en staat van dienst maken hem tot een favoriet, maar Hristov's recente prestaties tonen aan dat hij een serieuze uitdager is.

Groenhart's kracht en ervaring zouden de overhand moeten hebben, maar Hristov's momentum en frisheid kunnen voor een verrassing zorgen.

Ivan Galaz vs. Iliass Hammouche

Ivan Galaz uit Chili en Iliass Hammouche uit Marokko staan eindelijk tegenover elkaar nadat hun eerdere gevecht werd geannuleerd. Beide vechters zijn bekend om hun agressieve stijl. Galaz's ervaring tegen Hammouche's jeugdige energie maakt dit een interessant gevecht.

Het lijkt een gelijk opgaande strijd te worden, waarbij de vechter die het beste zijn emoties in bedwang houdt, de grootste kans heeft op winst.

Enriko Kehl vs. Arman Hambaryan

Enriko Kehl, de nummer één uitdager, neemt het op tegen Arman Hambaryan uit Armenië. Kehl, bekend om zijn technische vaardigheden, is de favoriet om zijn positie als uitdager te bevestigen. Hambaryan, gevaarlijk en onvoorspelbaar, kan echter voor een verrassing zorgen.

Kehl's consistentie en ervaring geven hem een licht voordeel in deze confrontatie.

Jan Kaffa vs. Miguel Trindade

Jan Kaffa uit Nederland verwelkomt de nieuwe aanwinst Miguel Trindade uit Portugal. Kaffa's record en thuisvoordeel maken hem tot een sterke tegenstander, maar Trindade's indrukwekkende staat van dienst en knock-out ratio kunnen niet genegeerd worden.

Dit gevecht belooft een spannende clash te worden tussen twee ambitieuze vechters, met een licht voordeel voor Kaffa.

Brice Kombou vs. Mohamed Touchassie

Brice Kombou uit Kameroen en Mohamed Touchassie uit Marokko openen de hoofdkaart. Beide vechters staan bekend om hun explosieve stijl. Kombou's kracht tegen Touchassie's snelheid maakt dit een boeiend gevecht.

Touchassie's indrukwekkende knock-out ratio geeft hem een licht voordeel, maar Kombou's kracht en veerkracht kunnen de balans doen omslaan.

Cihad Kepenek vs. Michał Blawdziewicz

Cihad Kepenek keert terug van een schorsing en neemt het op tegen Michał Blawdziewicz uit Polen. Kepenek's terugkeer is omgeven door controverse, maar zijn kracht en ervaring in de ring zijn onbetwistbaar. Blawdziewicz, een sterke en vastberaden tegenstander, zal een serieuze test zijn voor Kepenek.

Dit gevecht kan alle kanten op gaan, afhankelijk van hoe Kepenek terugkeert na zijn schorsing.

Nina van Dalum vs. Debora Evora

Nina van Dalum uit Nederland en Debora Evora uit Portugal maken hun debuut bij GLORY. Beide vechters hebben indrukwekkende records en zijn klaar om hun stempel te drukken. Dit gevecht is een kans voor beide atleten om zich te bewijzen op het grote podium.

Met weinig bekend over hun stijlen en aanpak, is dit een open gevecht waarbij beide vechters een gelijke kans hebben om te winnen.

Gevechten Glory 90
Kampioen Endy Semeleer (35-1, 17 KO) vs. Anwar Ouled-Chaib (3-0)
Nabil Khachab (26-4-1, 4 KO) vs. Nikola Filipovic (11-2, 6 KO)
Murthel Groenhart (70-26-3, 40 KO) vs. Teodor Hristov (15-3, 7 KO)
Ivan Galaz (58-10-1, 15 KO) vs. 10 Iliass Hammouche (33-6, 7 KO)
Enriko Kehl (52-15-2, 30 KO) vs. Arman Hambaryan (58-8-2, 27 KO)
Jan Kaffa (20-3, 7 KO) vs. Miguel Trindade (57-6, 24 KO)
Brice Kombou (18-3, 3 KO) vs. Mohamed Touchassie (15-1, 12 KO)
Cihad Kepenek (21-6, 15 KO) vs. Michał Blawdziewicz (11-6-1, 5 KO)
Nina van Dalum (13-6, 1 KO) vs. Debora Evora (27-9-1, 2 KO)
--
0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news