Ed Sheeran wil de boksring in tegen collega zanger: 'Zit in het bloed' News
News

Ed Sheeran wil de boksring in tegen collega zanger: 'Zit in het bloed'

Ed Sheeran wil de boksring in tegen collega zanger: 'Zit in het bloed'

Ed Sheeran, wereldberoemd om zijn muzikale talenten, verraste fans met een onverwachte uitdaging. Hij richt zijn vizier op een nieuwe arena: de boksring, met niemand minder dan zijn vriend Lewis Capaldi als zijn gewenste tegenstander.

<--->

Tijdens een recent boksevenement waar Katie Taylor het opnam tegen Chantelle Cameron, verscheen Sheeran als een verrassingsgast. Zijn aanwezigheid bij dit evenement onthulde zijn passie voor de sport en zette de toon voor zijn volgende uitdaging.

Na Taylor's overwinning werd Sheeran gevraagd wie hij graag in de ring zou willen treffen. Zijn antwoord? Lewis Capaldi. Met een mix van humor en ernst daagde Sheeran Capaldi uit, wat leidde tot een golf van reacties onder fans.

Boksen in het bloed

Het boksen is Sheeran niet vreemd; zijn grootvader was een bokser. Deze familiegeschiedenis voegt een extra laag toe aan zijn uitdaging, waardoor fans zich afvragen of Sheeran het in zich heeft om de ring te betreden.

Terwijl Sheeran zijn uitdaging duidelijk maakte, blijft de reactie van Capaldi, die recent een stap terug deed van het podium vanwege zijn Tourette-diagnose, nog uit. Fans wachten in spanning af of deze vriendschappelijke uitdaging zal leiden tot een echte confrontatie in de ring.

--
0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news