30 Miljoen dollar voor Nate Diaz UFC-comeback gevecht tegen absolute ster News
News

30 Miljoen dollar voor Nate Diaz UFC-comeback gevecht tegen absolute ster

30 Miljoen dollar voor Nate Diaz UFC-comeback gevecht tegen absolute ster

Nate Diaz, een bekende naam in de UFC-wereld, is helemaal klaar voor zijn spectaculaire terugkeer naar de octagon. Na zijn laatste optreden in UFC 279, waar hij Tony Ferguson versloeg, is Diaz nu een vrije man zonder contract.

<--->

Fans en experts speculeren over Diaz zijn volgende stap, met de focus op een mogelijke confrontatie met Conor McGregor.

Diaz vs. McGregor een trilogie in de maak?

Voormalig UFC-kampioen Michael Bisping heeft onlangs zijn inzichten gedeeld over Diaz's mogelijke tegenstanders. Hij suggereert dat een trilogiegevecht tegen Conor McGregor niet alleen sportief interessant is, maar ook financieel lucratief zou kunnen zijn voor Diaz.

Met een geschatte opbrengst van 25 tot 30 miljoen dollar, lijkt dit gevecht een aantrekkelijke optie.

Waarom niet Jake Paul?

Ondanks geruchten over een gevecht tegen Jake Paul, benadrukt Bisping dat Diaz zich beter kan richten op een gevecht tegen McGregor. Dit zou niet alleen meer in lijn zijn met zijn UFC-carrière, maar ook een grotere uitdaging en beloning bieden dan een gevecht tegen "een Disney-jongen" zoals Paul (gaat verder onder video).

Nate Diaz heeft een opmerkelijke carrière in de UFC, met overwinningen op grote namen als Donald Cerrone en Tony Ferguson. Zijn gevechten tegen McGregor zijn al legendarisch en hebben bijgedragen aan zijn status als een van de meest gerespecteerde vechters in de lichtgewicht divisie.

De toekomst van Diaz in de UFC

Met zijn terugkeer naar de UFC en de mogelijkheid van een trilogie tegen McGregor, staat Diaz voor een spannende periode in zijn carrière. Hoewel er nog geen officiële aankondiging is gemaakt over zijn volgende gevecht, blijft de mogelijkheid van een confrontatie met McGregor een hot topic onder fans en analisten.

De potentiële trilogie tussen Nate Diaz en Conor McGregor belooft niet alleen een spannende strijd te worden, maar ook een belangrijk moment in de geschiedenis van de UFC. Fans over de hele wereld wachten met spanning af om te zien of deze twee titanen opnieuw de ring zullen betreden.

--
0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news