Mini Majk slaat opponent knock-out! Behoudt dwerg MMA-titel (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Mini Majk slaat opponent knock-out! Behoudt dwerg MMA-titel (video)

Mini Majk slaat opponent knock-out! Behoudt dwerg MMA-titel (video)

Mini Majk de Poolse Instagram influencer verdedigde gisteren zijn HIGH League 4 dwarf titel. Hij versloeg zijn tegenstander Salim Chiboub via knockout.

De overwinning brengt Mini Majk (echte naam Mateusz Krzyzanowski. red.), naar 2-1 in zijn MMA-carrière. En hoewel het misschien gemakkelijk is om dit gevecht als uitbuiting van kleine mensen te beschouwen, zijn zowel Krzyzanowski als Chiboub legitieme vechtsporters die willen vechten en zichzelf willen testen.

Snel zaken doen

Salim "Mini Gang" Chiboub deed mee aan dit gevecht met een 2-2-1 kickboks record. Dus Mini Majk deed wat elke MMA-vechter die tegenover een kickbokser staat zou moeten doen. Hij schakelde hem snel uit, ging naar de grond en dwong een onderbreking af met ground en pond.

Mini Majk heeft meer dan 1,8 miljoen volgers op Instagram, waar hij heeft laten zien dat hij zijn beste leven leidt en er absoluut topfit uitziet. Salim Chiboub heeft met 34,5k volgers slechts een fractie van de invloed op sociale media. Maar is ook een man die zijn vechtsport training duidelijk serieus neemt.

--
0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news