'Ik pak ze allebei!' UFC-ster Pereira klaar voor strijd in mei MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik pak ze allebei!' UFC-ster Pereira klaar voor strijd in mei

'Ik pak ze allebei!' UFC-ster Pereira klaar voor strijd in mei

Alex Pereira de UFC middengewicht kampioen, is klaar om het op te nemen tegen Israel Adesanya of Robert Whittaker.

De Braziliaan vocht voor het laatst in november vorig jaar, toen hij het opnam tegen Adesanya tijdens UFC 281. Hoewel dit het eerste gevecht van de twee in de MMA kooi was, hadden ze twee keer eerder gevochten als kickboksers. In beide optredens pakte Pereira de overwinning.

<--->

Stand Top 5

Ik vecht tegen hen allebei

Bij UFC 281 maakte de Braziliaan er 3-0 van in de reeks in een ongelooflijke comeback-overwinning. Met een achterstand op de scorekaarten op weg naar de vijfde en laatste ronde, landde Pereira een verwoestende combinatie om de overwinning te behalen. Terwijl Adesanya protesteerde tegen de uitslag, was het te laat.

Vanaf nu moet de terugkeer van Pereira nog officieel worden gemaakt. Dat zou echter snel kunnen veranderen. In een interview met MMA Fighting onthulde de UFC middengewicht kampioen zijn plannen om in mei terug te keren. Bovendien misschien niet tegen Israel Adesanya.

Dominante kampioen

Hoewel er plannen waren dat de twee opnieuw zouden vechten, zou dat misschien niet gebeuren. In plaats daarvan stelde Pereira een gevecht met Robert Whittaker voor. Whittaker behaade een unanieme beslissingsoverwinning tegen Marvin Vettori in september bij UFC Frankrijk.

"Ik zie deze twee jongens als de volgende," zei Pereira. “Adesanya was een dominante kampioen, dus hij heeft de voorkeur om weer voor de titel te strijden, maar als hij dat niet wil, wordt het Whittaker. Ik denk niet dat ze iemand anders dan Whittaker zullen inzetten. Hij zei al dat zijn spel niet goed past bij Adesanya, maar dat het een goed gevecht met mij zou zijn, dus ik zal klaar zijn voor beide."

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news