Comeback UFC-ster McGregor staat vast! 'Gevecht wordt geregeld' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Comeback UFC-ster McGregor staat vast! 'Gevecht wordt geregeld'

Comeback UFC-ster McGregor staat vast! 'Gevecht wordt geregeld'

John Kavanagh de hoofdcoach van UFC-ster Conor McGregor verwacht dat deze dit jaar terugkeert om te vechten.

De Ierse toptrainer is er zeker van dat McGregor nog dit jaar terugkeert. "Ik zou er mijn geld op verwedden", zei John Kavanagh maandag in "The MMA Hour". Hij voegde eraan toe: "Ik denk dat er nu interessante onderhandelingen gaande zijn. … Verder kan ik absoluut niets zeggen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat we Conor terug zullen zien in de Octagon."

Gesprek voor terugkeer Conor McGregor gaande

McGregor heeft niet meer deelgenomen sinds hij in juli 2021 zijn been brak tijdens een nederlaag tegen Dustin Poirier. Verschillende vechters hebben de afgelopen maanden interesse getoond om het op te nemen tegen de Ierse superster, waaronder Charles Oliveira, Michael Chandler en Rafael dos Anjos.

UFC-president Dana White zei vorig jaar zomer dat hij het een goed idee vindt dat McGregor het opneemt tegen Chandler in zijn volgende gevecht. McGregor, die UFC-titels in lichtgewicht en vedergewicht had, is 1-3 en dateert uit 2018, maar blijft de grootste publiekstrekker in MMA.

--
0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news