Comeback UFC-ster McGregor om de hoek! 'wedstrijdtraining' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Comeback UFC-ster McGregor om de hoek! 'wedstrijdtraining'

Comeback UFC-ster McGregor om de hoek! 'wedstrijdtraining'

Conor McGregor blijft aan zijn training werken terwijl hij werkt aan zijn UFC comeback in de kooi. De laatste beelden laten hem zien waar het allemaal begon: de Crumlin Boxing Club in Dublin 12. Wanneer McGregor terugkeert naar de UFC is niet bekend, echter wordt de zomer dit jaar genoemd.

Gedurende zijn herstel van de blessure die hij opliep aan zijn linkeronderbeen tijdens zijn meest recente gevecht in de Octagon, heeft McGregor gewerkt aan het slijpen van elk van zijn gereedschappen.

Na verloop van tijd zijn alle aspecten van mixed martial arts teruggekeerd naar zijn arsenaal. Eerst kwam het worstelen, daarna het sparren. Na toestemming van artsen kwamen de trappen terug.

Conor McGregor werkt hard aan comeback

De nieuwste beelden tonen McGregor's unieke beweging binnen de kooi (of ring, in dit geval), een element in McGregor's spel dat in de loop der jaren zoveel van zijn tegenstanders in de war heeft gebracht.

Of het nu de slip en counter die Ivan Buchinger al die jaren geleden platlegde in Cage Warriors of de in-en-out-stijl die Eddie Alvarez in 2016 ten val bracht in wat een titel winnende poging was in de eerste MMA-headliner ooit die plaatsvond in het beroemde Madison Square Garden.

--
0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news