Bellator geeft topvechter Vadim Nemkov meerjarig contract MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bellator geeft topvechter Vadim Nemkov meerjarig contract

Bellator geeft topvechter Vadim Nemkov meerjarig contract

Vadim Nemkov de Bellator MMA kampioen heet een nieuw meerjarig contract gekregen van de organisatie. Bellator MMA blijft zijn toptalenten binnen houden.

Bellator maakte het nieuws deze week bekend via ESPN, maar de voorwaarden van het contract werden niet bekendgemaakt. "Vadim Nemkov is een atleet die we in de nabije toekomst op het Bellator-rooster wilden hebben", zei Bellator-president Scott Coker (lees verder onder video).

"Hij maakt een groot deel uit van een divisie die volgens ons de sterkste is in alle mixed martial arts. Ons licht-zwaargewicht toernooi toonde aan dat we het toptalent ter wereld hebben. We zijn er trots op dat we zo'n getalenteerde vechter om die divisie te blijven leiden. Ik kijk er naar uit om Vadim in spannende wedstrijden te zien in 2023 en daarna."

Vadim Nemkov een van de groten der aarde

Nemkov is ongeslagen in zijn laatste 11 professionele optredens, een reeks die teruggaat tot 2016 en alleen wordt ontsierd door een no-contest tegen Corey Anderson bij Bellator 277. Nemkov begon zijn kampioensregering met een tweede ronde TKO van Ryan Bader bij Bellator 244.

Hij heeft het goud verdedigd in overwinningen op Phil Davis, Julius Anglickas en Anderson. De datum van de volgende titelverdediging van Nemkov is momenteel onbekend. Hij zou het op 4 februari opnemen tegen Yoel Romero bij Bellator 290, voordat hij zich om onbekende redenen terugtrok uit het evenement.

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news