Zoon bokskampioen is knock-out koning! 'Wordt een hele grote' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Zoon bokskampioen is knock-out koning! 'Wordt een hele grote'

Zoon bokskampioen is knock-out koning! 'Wordt een hele grote'

Antonio Tarver Sr heeft zijn boksgenen goed doorgegeven aan zijn zoon. Deze scoorde een daverende knock-out afgelopen zaterdag in Tampa, Florida.

De zoon en naamgenoot van Tarver blijkt net zo'n boksster te kunnen worden als zijn vader voor hem. Tijdens de Fight Night Tampa “Road to the Title” headliner maakte hij korte metten met zijn opponent Drew Dwelly.

Boksvaardigheden kan je erven

Tarver Junior heeft een record van 11 gewonnen wedstrijden met 7 KO's. Hij heeft tot nu toe geen wedstrijd verloren. Op zeer jonge leeftijd begon hij al met boksen en dat werpt zichtbaar zijn vruchten af.

Kampioen Antonio Tarver Sr. is een Amerikaanse voormalige professionele bokser en bokscommentator. In het boksen deed hij mee van 1997 tot 2015, en haalde hij meerdere titels in het licht zwaargewicht, waaronder de WBA (Unified), WBC, IBF en Ring Magazine titels. Evenals de IBO licht zwaargewicht en cruiserweight titels.

--
0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news