'Ik vecht gratis tegen je!' Usyk claimt dat Fury geld kiest boven grootsheid Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Ik vecht gratis tegen je!' Usyk claimt dat Fury geld kiest boven grootsheid

'Ik vecht gratis tegen je!' Usyk claimt dat Fury geld kiest boven grootsheid

Oleksandr Usyk wil duidelijk maken dat het hem gaat om grootsheid boven geld, terwijl zijn gevecht met Tyson Fury nadert.

Het is iets waarvan hij gelooft dat Fury niet op één lijn ligt, zoals Usyk benadrukt in zijn laatste beweringen. Het paar komt steeds dichter bij een gevecht dat voor het eerst sinds Lennox Lewis de enige echte zwaargewicht kampioen zal kronen.

De Oekraïner die de WBA, IBF en WBO-titels in bezit heeft, voerde zijn woordenstrijd verder op door Fury die hij 'buikje' noemt verder te tarten. Hij ging naar Twitter om te zeggen dat hij voor niets zou vechten. "Fury, je praat over grootsheid in boksen. Tegelijkertijd zeg je "geef me veel geld."

Het gaat om miljoenen

"Grootsheid in het boksen wordt niet bepaald door geld, grootsheid komt van een zegevierend pad. Je zegt dat ik je uit de weg ga, hoewel ik dat nooit heb gedaan, en in feite ben ik zelfs naar je toe gekomen. Ik ben klaar om met je te boksen, zelfs zonder prijzengeld", aldus Usyk.

Ondanks het aanbod zal het paar een flink pak geld verdienen. Vooral als het gevecht zoals verwacht in het Midden-Oosten plaats zalvinden. Saoedi-Arabië zou Usyk al een miljoenen deal hebben aangeboden en zal naar verwachting een soortgelijke deal sluiten met Fury.

--
0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news